петок, април 22, 2005

It has arrived!


PRESENTS
Конечно и се случи - промоција на првиот студиски албум на Македонскиот метал бенд Nihilist, како и првото издание на првата Македонска метал издавачка куќа - Metal Forge. Промоцијата ќе се оддржи на 23.04 (сабота) во 12:00, во просториите на Record Records (позади Forum). Исто така, бендот ќе го промовира албумот и на клубската свирка организирана од „Миракули на грозомората“, во клубот „Вулкан“, овој петок (22.04) како гости на Францускиот бенд Bloody Sign. Цената на изданието ќе биде 350 денари, а за сите што ќе го купат во сабота ќе им следи и поклон беџ.

Support cause support is needed!

1 Коментари:

Blogger GoodBytes кажа...

Здраво, на поминување низ маалово. Искрено се обидувам да го разберам металот, ама тоа не е мој фах.
mislam.blogspot.com

27 април, 2005 01:39  

Објави коментар

<< Home