четврток, март 17, 2005

Мкметал собир (17.03.2005)

Вечерва ќе се случи уште еден собир по повод (повторно) Рок Фест финална вечер. Сите што сакаат да дојдат, нека повелат (не сме канибалци).

Збирното место е фонтаната кај соборниот храм, во 20:15. Бидете таму.

3 Коментари:

Anonymous Анонимен кажа...

Great work!
[url=http://bshqxbwg.com/hbqy/erdm.html]My homepage[/url] | [url=http://lgyjusdu.com/saag/vzqq.html]Cool site[/url]

01 ноември, 2006 03:27  
Anonymous Анонимен кажа...

Great work!
My homepage | Please visit

01 ноември, 2006 03:27  
Anonymous Анонимен кажа...

Thank you!
http://bshqxbwg.com/hbqy/erdm.html | http://xafbimwk.com/ugim/itxr.html

01 ноември, 2006 03:27  

Објави коментар

<< Home